• Buffet Lodewijk

    Aardappelsalade

    Rundvleessalade

    Krabsalade

    Gevulde eieren

    Gerookte forel

    Salade caprese

    Gemengde groene salade

    XXX

    Varkenshaaspuntjes in champignonsaus

    Visstoof met dillesaus

    Kipsaté met satésaus

    Rijst

    Aardappelgratin

    Groenten

    Stokbrood met room- en kruidenboter

    19 euro per persoon

  • Boswachtersbuffet

    Koude gerechten

    Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes

    Aardappelsalade met romige crème fraÎche

    Griekse salade van verse slasoorten, Griekse feta en tomaten

    Koude pastasalade

    Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing

    Carpaccio met rucola, pestodressing en pijnboompitten

    Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook

    Krabsalade

    Gerookte zalm

    Gerookte forel

     

    Warme gerechten

    In zijn geheel gepocheerde zalm

    Visstoof in witte wijnsaus

    Beenham met chutneysaus

    Kipsáte met satésaus

    Seizoengroenten

    Aardappelgratin

    Rijst met dunne preiringen

     

    Stokbrood en vloerbrood met room- en kruidenboter

    23 euro per persoon

    n

  • Buffet Josephine

    Koude gerechten

    Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes

    Aardappelsalade met romige crème fraÎche

    Koude pastasalade

    Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing

    Carpaccio met diverse slasoorten, truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

    Dun gesneden rosbief

    Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook

    Licht pittige makreelsalade

    Salade van garnalen en rivierkreeftjes

    Gerookte zalm

    Gerookte forel

    Gerookte heilbot

     

    Warme gerechten

    In zijn geheel gepocheerde zalm

    Visstoof in witte wijnsaus

    Beenham met chutneysaus

    Boeuf Bourguignon

    gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek

    Seizoengroenten

    Bonne femme

    gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes

    Gebakken rijst

     

    Stokbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en alioli

    27 euro per persoon

  • Frans buffet

    Voorgerecht

    Frans uiensoep met een kaascrouton

     

    Koude gerechten

    Salade van zeevruchten – mosselen, garnalen en inktvis

    Tuinsalade Louise – wortel, bleekselderij, bloemkool, tomaten en sperziebonen

    Salade bospaddenstoelen – gemengde salade met gebakken bospaddenstoelen en bijpassende garnituren

    Gemengde groene salade

    Gegrild geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing

    Brie met walnoten

    Diverse gerookte vissoorten zoals; gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte forel

     

    Warme gerechten

    Bouef Bourguignoin - gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek

    Coq au vin – stofpotje van gevogelte in rode wijnsaus

    Kalfsvlees in roomsaus

    Zalmpapiette in bieslooksaus

    Harico vert omhuld in spek

    Parijse worteltjes

    Gratin Dauphinois

     

    Stokbrood, plukbrood, vloerbrood met room-, kruidenboter en ailio

    Negen en twintig euro vijftig per persoon

  • Italiaans Buffet

    Koud

    Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffeldressing

    Parmaham, serranoham en pepersalami

    Koude pasta salade

    Gemarineerde ansjovis

    Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook

    Diverse gerookte vissoorten

    Groene- en zwarte olijven

     

    Warm

    In zijn geheel gebraden rosbief

    Kip Saltimbocca

    Zeebaars met citroen en tomaat

    Aardappelpesto gratin

    Minipizza met rucola, Parmaham en zongedroogde tomaatjes

     

    Deegpasta’s

    Tagliatelle

    Farfalle

     

    Pastasauzen

    Carbonara

    Bolognese

     

    Vers afgebakken stokbrood en ciabatta ’s met room-, kruidenboter en ailio

    Negen en twintig euro vijftig per persoon

  • Buffet Napoleon

    Voorgerecht

    Licht gebonden bospaddenstoelensoep

     

    Koude gerechten

    Aardappel-preisalade met romige crème fraÎche

    Waldorfsalade met selderij, appel, rozijnen en walnoten

    Koude pastasalade

    Gemengde groene salade met dressing en diverse garnituren

    Rundercarpaccio opgemaakt met truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

    Vitello tonato – dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise

    Roompaté met cranberrysaus

    Lauwwarm geitenkaasje waarvan enkele omhuld in spek

    Salade van garnalen en rivierkreeftjes

    Gerookte zalm

    Gerookte forel

    Gerookte heilbot

    Sashimi van tonijn met sesam en sojasaus

     

    Warme gerechten

    Hele gamba’s in knoflook

    Zeebaars met citroen en tomaat

    Gebraden ossenhaas met laurier (door de kok getrancheerd aan het buffet)

    Parelhoen omhuld in duinham

    Aardappelpuree

    Bonne femme

    gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes

    Groene groenten

    Romige pasta

     

    Stokbrood, plukbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en ailio

    Vijf en dertig euro per persoon