Asperges van Bosch en Duin

 

 

Bezorgen en afhalen van aspergegerechten

Het eerste ‘witte goud’ is gestoken! Ook in deze tijd willen wij u dit heerlijke seizoen product niet ontnemen wat wij u natuurlijk graag inclusief onze gastvrijheid hadden willen serveren. Helaas kunt u niet naar ons komen om hiervan te genieten dus bieden wij u afhalen aan óf komen wij naar u toe.

Kwaliteit zoals u van ons bent gewend mét een persoonlijke glimlach aan uw deur. De volledige avondmaaltijden worden koud aangeleverd met THT en een duidelijke instructie hoe u zelf gemakkelijk de laatste hand kunt leggen voordat het genieten kan gaan beginnen. Of te wel u heeft in enkele minuten een fantastische maaltijd op tafel staan.  

 

Asperges op Brabantse wijze

Asperges, achterham, boter-eisaus, krielaardappeltjes

Asperges met zalm

Asperges, verse zalmmoot, saffraan saus, krielaardappeltjes     

 

Wij bezorgen in Udenhout en Loon op Zand gratis.

Ook bezorgen wij in Berkel-Enschot, Haaren, De Moer, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Biezenmortel en Tilburg voor € 2,50 aan bezorgkosten. Bij bestellingen boven € 35,- bezorgen wij ook hier gratis.

 

U kunt uw bestelling zelf afhalen!

  • Dat kan tussen 13.00 en 17.00 uur. Wij geven u dan een korting van € 1,50 op de rekening. LET OP: geef in het bestelformulier de afhaaldatum aan!

U kunt uw bestelling ook laten bezorgen!

  • Bestellingen voor vandaag geplaatst voor 10.00 uur? Bezorging tussen 12.00 – 14.00 of 15.00 – 18.00 uur. U kiest zelf het tijdvak.
  • Bestellingen voor vandaag geplaatst voor 13.00 uur? Bezorging tussen 14.00 – 18.00 uur.
  • Bestellingen voor een volgende dag geplaatst – bezorging tussen 11.00 – 13.00 uur of 14.00 – 18.00 uur . U kiest zelf het tijdvak. LET OP: geef in het bestelformulier de bezorgdatum aan!

Betalen?

Betalen kan aan de deur maar liever middels bankoverschrijving.

Bestelformulier