Activiteiten

In samenwerking met de gecertificeerde evenementenorganisatie ROCKS N RIVERS bedrijfsevenementen kunnen wij u een breed scala aan (buiten) activiteiten aanbieden!

Activiteiten

Bosch en Duin is gelegen aan de rand van het grootse, imponerende Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinende mooiste en grootse zandverstuiving van Europa! Het ligt verder ook nog aan verschillende ANWB wandel- en fiets routes, ATB-route en ruiterpaden en is hierdoor een populaire plek voor iedere recreant (te voet, te fiets of te paard)*.

ATB mountainbike stickers hier verkrijgbaar.


Natuur

Met name natuurliefhebbers die willen bijkomen van een flinke wandel- of fietstocht door De Loonse en Drunense Duinen kunnen dat met succes doen op onze terrassen en genieten van de gerechten uit de keuken of een verfrissend drankje. De kleine gasten kunnen zich uitleven in de nabijgelegen speeltuin.

De ruim opgezette buitenterrassen zijn ook voor minder validen toegankelijk.

In het uitgestrekte buitengebied organiseren wij avontuurlijke en sportieve teamactiviteiten. Zowel in het grootste stuifzandgebied van Europa als op onze eigen prachtige buitenlocatie.

In samennwerking met de gecertificeerde evenementenorganisatie ROCKS N RIVERS bedrijfsevenementen kunnen wij u de volgende activiteiten aanbieden:


Teambuilding | Bedrijfsuitje

Samen presteren schept een band. Het draagt op een positieve en informele manier bij aan de motivatie én betrokkenheid van uw mensen.


Korte bedrijfsuitjes | activiteiten ( 1,5 a 2 uur)

Een korte activiteit in de buitenlucht is perfect te combineren met een meeting, borrel, barbeque of feest.


Duurzaam | MVO bedrijfsuitje

Wilt u maatschappelijk Vrantwoord Ondernemen binnen uw bedrijf ontwikkelen of stimuleren? Wij dagen u op een actieve wijze uit om een positieve bijdrage te leveren.


Management Games

Individuen spelen het spel, teams winnen de wedstrijd. Ervaar of uw mensen onder druk ook efficiënt omgaan met de aanwezige capaciteiten.

 

Voor meer informatie over ons en bovenstaande programma's kunt de website van Rocks n Rivers bekijken.

Doordat wij bijna 20 jaar ervaring hebben in het verzorgen van de leukste uitjes, zoals teamuitjes, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen, hebben wij inmiddels voor elk probleem dé oplossing.

 

 

Wij zorgen ervoor dat íedereen het naar de zin heeft en dat iedereen mee kan doen. Onze uitjes zijnaltijd origineel en verrassend. Jullie hebben de keuze uit sportieve en creatieve uitjes, activiteiten waarbij teambuilding centraal staat, het doen van een ouderwetse speurtocht in een modern jasje en nog veel meer hilarische activiteiten voor jong en oud, in allerlei prijsklassen.

Wij vinden het vooral belangrijk dat jullie een onvergetelijke dag beleven en houden daarom ook graag rekening met jullie persoonlijke wensen!

Een prachtige wandeling door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

 

Een wandeling van 15 kilometer

4 Gangen op 3 locaties

Voor maar € 29,95

 

 

Voor meer informatie: T: 013 - 511 13 85

Smakelijk zwerven door de 'Brabantse Sahara'

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kunt u eindeloos fietsen in uitgestrekte bossen en de 'Brabantse Sahara'. Deze 'Sahara' bestaat uit dertig vierkante kilometer levend stuifzand, afgezet door poolwinden in de laatste ijstijd. Ontdek een dassenspoor en sta oog in oog met reeën en roofvogels. Van de natuur genieten kan hier vier seizoenen lang.

 

 

Loonse en Drunense Duinen - 44 km

 


Streekgebak
Deze culinaire fietstocht brengt u via een prachtige en natuurlijke omgeving naar gezellige, echt Brabantse bedrijven. U start bij herberg manege Van Loon in Loon op Zand, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en streekgebak. Na een aangenaam stukje fietsen wacht u een smakelijk voorgerecht bij Borrelrestaurant James in Sprang-Capelle. Daarna wordt u bij café-restaurant De Roestelberg verwacht voor een heerlijke kop soep. 

Historische route
Via de historische 'Route du Napoleon' bereikt u vervolgens restaurant Bosch en Duin in Udenhout. Hier zult u niet alleen genieten van het mooie uitzicht, maar ook van een uitgebreid hoofdgerecht. Om de dag in stijl af te sluiten staat bij de meer dan 100 jaar(!) oude brasserie Boslust een dessert op u te wachten. Ten slotte fietst u terug naar het beginpunt. 

 

Reserveren? Klik hier!