Activiteiten

In samenwerking met de gecertificeerde evenementenorganisatie ROCKS N RIVERS bedrijfsevenementen kunnen wij u een breed scala aan (buiten) activiteiten aanbieden!

Activiteiten

Bosch en Duin is gelegen aan de rand van het grootse, imponerende Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinende mooiste en grootse zandverstuiving van Europa! Het ligt verder ook nog aan verschillende ANWB wandel- en fiets routes, ATB-route en ruiterpaden en is hierdoor een populaire plek voor iedere recreant (te voet, te fiets of te paard)*.

ATB mountainbike stickers hier verkrijgbaar.


Natuur

Met name natuurliefhebbers die willen bijkomen van een flinke wandel- of fietstocht door De Loonse en Drunense Duinen kunnen dat met succes doen op onze terrassen en genieten van de gerechten uit de keuken of een verfrissend drankje. De kleine gasten kunnen zich uitleven in de nabijgelegen speeltuin.

De ruim opgezette buitenterrassen zijn ook voor minder validen toegankelijk.

In het uitgestrekte buitengebied organiseren wij avontuurlijke en sportieve teamactiviteiten. Zowel in het grootste stuifzandgebied van Europa als op onze eigen prachtige buitenlocatie.

In samennwerking met de gecertificeerde evenementenorganisatie ROCKS N RIVERS bedrijfsevenementen kunnen wij u de volgende activiteiten aanbieden:


Teambuilding | Bedrijfsuitje

Samen presteren schept een band. Het draagt op een positieve en informele manier bij aan de motivatie én betrokkenheid van uw mensen.


Korte bedrijfsuitjes | activiteiten ( 1,5 a 2 uur)

Een korte activiteit in de buitenlucht is perfect te combineren met een meeting, borrel, barbeque of feest.


Duurzaam | MVO bedrijfsuitje

Wilt u maatschappelijk Vrantwoord Ondernemen binnen uw bedrijf ontwikkelen of stimuleren? Wij dagen u op een actieve wijze uit om een positieve bijdrage te leveren.


Management Games

Individuen spelen het spel, teams winnen de wedstrijd. Ervaar of uw mensen onder druk ook efficiënt omgaan met de aanwezige capaciteiten.

 

Voor meer informatie over ons en bovenstaande programma's kunt de website van Rocks n Rivers bekijken.

Smakelijk zwerven door de 'Brabantse Sahara'

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kunt u eindeloos fietsen in uitgestrekte bossen en de 'Brabantse Sahara'. Deze 'Sahara' bestaat uit dertig vierkante kilometer levend stuifzand, afgezet door poolwinden in de laatste ijstijd. Ontdek een dassenspoor en sta oog in oog met reeën en roofvogels. Van de natuur genieten kan hier vier seizoenen lang.

 

 

Loonse en Drunense Duinen - 44 km

 

Reserveren? Klik hier!