Zakelijke faciliteiten

Hebt u een bedrijfspresentatie, een bedrijfsborrel of zoekt u een geschikte locatie voor een cursus of bedrijfsfeest? U bent dan bij Landgoed Bosch en Duin op hét juiste adres.

Zakelijke faciliteiten


Bosch en Duin is uitermate geschikt voor congressen, vergaderingen, productpresentaties en beurzen. De centraal gelegen locatie tussen Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch is zeer geschikt voor beurzen en productpresentaties.

In de pauzes kan iedereen genieten van frisse buitenlucht doormiddel van een (korte) wandeling door de Loonse en Drunense Duinen of juist op het privéterras van een van onze vergaderruimten.

Tevens beschikken alle vergaderzalen binnen Bosch en Duin over diverse audiovisuele middelen waarmee Bosch en Duin u een compleet en productieve dag mag laten ervaren.

U vergadert, wij zorgen

Een hele dag effectief vergaderen vraagt om een perfecte vergaderruimte en een evenwichtige samenstelling van gerechten en dranken. Wij bieden u diverse vergaderarrangementen aan in combinatie met een lunch en/of diner.

Gasten komen graag vaker bij ons terug. Voor ons zijn kwaliteit en service heel erg belangrijk. Bovendien kunnen wij alles op maat verzorgen zoals de opdrachtgever wenst.

Wilt u meer informatie over vergaderen bij Bosch en Duin neem dan contact met ons op of klik hier indien u meer informatie wenst te ontvangen over vergaderen bij Bosch en Duin.

Een groot (zakelijk) event?

Wij helpen u natuurlijk graag verder!

Bosch en Duin beschikt over drie vergaderzalen op de 1eetage. Deze zalen zijn allen uitgerust met airco om de omstandigheden ook aangenaam te houden tijdens de warme dagen. Een aangesloten buitenruimte behoort ook de mogelijkheden. Deze ruimtes zijn naar wens in te delen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een grote plenaire ruimte op de begane grond welke beschikt over riant, aangesloten een privé terras. Tussendoor even naar buiten de natuur in of een (teambuilding) activiteit? Ook dat is mogelijk op ons eigen terrein. Afsluiten met een borrel, barbecue/buffet of een diner? De opties lopen uiteen waar wij u graag mee op weg helpen. Neem gerust contact met ons op dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Vergaderarrangement gehele dag ad € 41,00 p.p. incl. btw

Landgoed Bosch en Duin biedt u graag onderstaand arrangement aan:

 • U heeft de beschikking over de vergaderruimte van 10.00 uur tot 18.00 uur (8-uurs arrangement)
 • Onbeperkt koffie, thee en ijswater in de zaal
 • Ontvangst met een stukje Udenhoutse broeder (streek gebak )
 • Een uitgebreide vergaderlunch
 • Na de lunch weer verse koffie, thee en ijswater
 • Airco voor de warme dagen
 • Inclusief zaalhuur vanaf 6 personen

Vergaderarrangement halve dag ad € 31,50 p.p. incl. btw

Landgoed Bosch en Duin biedt u graag onderstaand arrangement aan:

 • U heeft de beschikking over de vergaderruimte van voor een dagdeel (4 tot 5-uurs arrangement)
 • Ontvangst met koffie, thee en ijswater
 • Een uitgebreide vergaderlunch
 • Airco voor de warme dagen
 • Inclusief zaalhuur vanaf 6 personen