Zakelijke faciliteiten

Hebt u een bedrijfspresentatie, een bedrijfsborrel of zoekt u een geschikte locatie voor een cursus of bedrijfsfeest? U bent dan bij Landgoed Bosch en Duin op hét juiste adres.

Zakelijke Faciliteiten

Bosch en Duin is uitermate geschikt voor congressen, vergaderingen, productpresentaties en beurzen. De centraal gelegen Duinzaal is zeer geschikt voor beurzen en productpresentaties.

De Vossenkamer en Panoramazaal zijn ruime vergaderzalen en beschikken beide over grote klapdeuren met daarachter een of meerdere privé terrassen. In de pauzes kan iedereen dus genieten van frisse buitenlucht.

Tevens beschikken alle vergaderzalen binnen Bosch en Duin over diverse audiovisuele middelen. Kortom, Bosch en Duin voldoet op alle vlakken aan de hedendaagse eisen die de bezoeker mag verlangen.

 

 

 

U vergadert, wij zorgen

Een hele dag effectief vergaderen vraagt om een perfecte vergaderruimte en een evenwichtige samenstelling van gerechten en dranken. Wij bieden u diverse vergaderarrangementen aan in combinatie met een ontbijt, lunch en/of diner.

Gasten komen graag vaker bij ons terug. Voor ons zijn kwaliteit en service heel erg belangrijk. Bovendien kunnen wij alles op maat verzorgen zoals de opdrachtgever wenst.

Wilt u meer informatie over vergaderen bij Bosch en Duin neem dan contact met ons op of klik  hier indien u meer informatie wenst te ontvangen over vergaderen bij Bosch en Duin.

Vergaderarrangement gehele dag ad € 41,00 p.p. incl. btw

Landgoed Bosch en Duin biedt u graag onderstaand arrangement aan:

 • U heeft de beschikking over de vergaderruimte van 10.00 uur tot 18.00 uur (8-uurs arrangement)
 • Onbeperkt koffie, thee en ijswater in de zaal
 • Ontvangst met een stukje Udenhoutse broeder (streek gebak )
 • Een uitgebreide vergaderlunch
 • Na de lunch weer verse koffie, thee en ijswater
 • Airco voor de warme dagen
 • Inclusief zaalhuur vanaf 6 personen

Vergaderarrangement halve dag ad € 31,50 p.p.

Landgoed Bosch en Duin biedt u graag onderstaand arrangement aan:

 • U heeft de beschikking over de vergaderruimte van voor een dagdeel (4 tot 5-uurs arrangement)
 • Ontvangst met koffie, thee en ijswater
 • Een uitgebreide vergaderlunch
 • Airco voor de warme dagen
 • Inclusief zaalhuur vanaf 6 personen

Een groot (zakelijk) event?

Wij helpen u natuurlijk graag verder!

Bosch en Duin beschikt over drie vergaderzalen op de 1eetage. Deze zalen zijn allen uitgerust met airco om de omstandigheden ook aangenaam te houden tijdens de warme dagen. Een aangesloten buitenruimte behoort ook de mogelijkheden. Deze ruimtes zijn naar wens in te delen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een grote plenaire ruimte op de begane grond welke beschikt over riant, aangesloten een privé terras. Tussendoor even naar buiten de natuur in of een (teambuilding) activiteit? Ook dat is mogelijk op ons eigen terrein. Afsluiten met een borrel, barbecue/buffet of een diner? De opties lopen uiteen waar wij u graag mee op weg helpen. Neem gerust contact met ons op dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.