Onovertroffen buffetten!

Laat onze keuken u verrassen!

Aardappelsalade Rundvleessalade Krabsalade
Gevulde eieren
Gerookte forel
Salade caprese
Gemengde groene salade


XXX

Varkenshaaspuntjes in champignonsaus Visstoof met dillesaus
Kipsaté met satésaus
Rijst
Aardappelgratin
Groenten
Stokbrood met room- en kruidenboter

22 euro per persoon

Koude gerechten

Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes Aardappelsalade met romige crème fraÎche
Griekse salade van verse slasoorten, Griekse feta en tomaten Koude pastasalade
Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing Carpaccio met rucola, pestodressing en pijnboompitten Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook
Krabsalade
Gerookte zalm
Gerookte forel

Warme gerechten

Gepocheerde zalm Visstoof in witte wijnsaus Beenham met chutneysaus Kipsáte met satésaus Seizoengroenten Aardappelgratin
Rijst met dunne preiringen

Stokbrood en vloerbrood met room- en kruidenboter

26 euro 50 per persoon

 

Koude gerechten

Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes Aardappelsalade met romige crème fraÎche
Koude pastasalade
Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing Carpaccio met diverse slasoorten, truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten Dun gesneden rosbief
Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook
Licht pittige makreelsalade
Salade van garnalen en rivierkreeftjes
Gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot

Warme gerechten

In zijn geheel gepocheerde zalm Visstoof in witte wijnsaus Beenham met chutneysaus

Boeuf Bourguignon
gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek Seizoengroenten
Bonne femme
gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes Gebakken rijst

Stokbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli

30 euro per persoon

Voorgerecht

Frans uiensoep met een kaascrouton

Koude gerechten

Salade van zeevruchten
Tuinsalade Louise
wortel, bleekselderij, bloemkool, tomaten en sperziebonen
Salade bospaddenstoelen
gemengde salade met gebakken bospaddenstoelen en bijpassende garnituren
Gemengde groene salade
Gegrild geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing
Brie met walnoten
Diverse gerookte vissoorten zoals; gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte forel

Warme gerechten

Boeuf Bourguignon - gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek Coq au vin stofpotje van gevogelte in rode wijnsaus
Kalfsvlees in roomsaus
Zalmpapiette in bieslooksaus
Harico vert omhuld in spek
Parijse worteltjes
Gratin Dauphinois

Stokbrood, plukbrood, vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli

32,50 euro per persoon

Koud

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffeldressing

Parmaham, serranoham en pepersalami

Koude pasta salade Gemarineerde ansjovis Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook Diverse gerookte vissoorten
Groene- en zwarte olijven

Warm

In zijn geheel gebraden rosbief
Kip Saltimbocca
Zeebaars met citroen en tomaat Aardappelpesto gratin
Minipizza met rucola, Parmaham en zongedroogde tomaatjes

Deegpasta’s

Tagliatelle Farfalle

Pastasauzen

Carbonara Bolognese

Vers afgebakken stokbrood en ciabatta ’s met room-, kruidenboter en aioli

32,50 euro per persoon

Voorgerecht (op het buffet)

Licht gebonden bospaddenstoelensoep

Koude gerechten

Aardappel-preisalade met romige crème fraÎche
Waldorfsalade met selderij, appel, rozijnen en walnoten
Koude pastasalade
Gemengde groene salade met dressing en diverse garnituren Rundercarpaccio opgemaakt met truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten Vitello tonato
dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Roompaté met cranberrysaus
Lauwwarm geitenkaasje waarvan enkele omhuld in spek
Salade van garnalen en rivierkreeftjes
Gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot

Warme gerechten

Hele gamba’s in knoflook Zeebaars met citroen en tomaat Gebraden ossenhaas met laurier Parelhoen omhuld in duinham Aardappelpuree

Bonne femme
gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes Groene groenten
Romige pasta

Stokbrood, plukbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli

48,50 euro per persoon