Lunchen of dineren bij Landgoed Bosch en Duin

Landgoed Bosch en Duin is dé uitvalbasis bij uitstek wanneer u een bezoek brengt aan de Loonse en Drunense duinen. Van maandag t/m zondag kunt u in onze gezellige brasserie genieten van een kopje koffie met gebak of van de heerlijke gerechten bereid door onze koks.

De Brasserie

Landgoed Bosch en Duin staat al jaren bekend om de voortreffelijke gerechten die de chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden.

In het Bosrestaurant, de Brasserie en de Ruiterbar kunnen ruim 200 gasten genieten van de heerlijk en afwisselende gerechten waarvoor altijd verse ingrediënten worden gebruikt. Bij mooi weer kan ook op het terras worden gegeten.

   Wij houden rekening met iedereen

Iedereen is welkom om van maandag t/m zondag de lunchmogelijkheden en verrassende diners in de Brasserie te proberen. Ook kinderen en gasten met speciale (dieet/vegetarische) wensen zijn bij Bosch en Duin van harte welkom.

Uitzicht over de hertenweide

Bij de manshoge open haarden en het uitzicht over de hertenweide kunt u de "wereld van alledag" even vergeten. En wilt u een lekker wijntje bij uw diner nemen? Dan adviseren wij u graag bij het maken van uw persoonlijke keuze!

Dinercheque

Op zoek naar en leuk cadeau? Weer geen idee wat te kopen? Dan biedt Bosch en Duin een leuke en smakelijke oplossing. De dinercheque. Verkrijgbaar in diverse bedragen. Een geslaagd cadeau bij elke gelegenheid. Vraag ons team om meer informatie.