Uitgebreide buffetten!

Aardappelsalade

Rundvleessalade

Krabsalade

Gevulde eieren

Gerookte forel

Salade caprese

Gemengde groene salade

XXX

Varkenshaaspuntjes in champignonsaus

Visstoof met dillesaus

Kipsaté met satésaus

Rijst

Aardappelgratin

Groenten

Stokbrood met room- en kruidenboter

23 euro 50 per persoon

Buffet Lodewijk is mogelijk vanaf 20 betalende volwassenen

Prijs onder voorbehoud van prijsindexatie

Koude gerechten

Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes

Aardappelsalade met romige crème fraÎche

Griekse salade van verse slasoorten, Griekse feta en tomaten

Koude pastasalade

Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing

Carpaccio met rucola, pestodressing en pijnboompitten

Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook

Krabsalade

Gerookte zalm

Gerookte forel

Warme gerechten

Gepocheerde zalm

Visstoof in witte wijnsaus

Beenham met chutneysaus

Kipsáte met satésaus

Seizoengroenten

Aardappelgratin

Rijst met dunne preiringen

Stokbrood en vloerbrood met room- en kruidenboter

29 euro per persoon

Het Boswachtersbuffet is mogelijk vanaf 23 betalende volwassenen

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen

Koude gerechten

Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes

Aardappelsalade met romige crème fraÎche

Koude pastasalade

Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing

Carpaccio met diverse slasoorten, truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Dun gesneden rosbief

Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook

Licht pittige makreelsalade

Salade van garnalen en rivierkreeftjes

Gerookte zalm

Gerookte forel

Gerookte heilbot

Warme gerechten

In zijn geheel gepocheerde zalm

Visstoof in witte wijnsaus

Beenham met chutneysaus

Boeuf Bourguignon

 gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek

Seizoengroenten

Bonne femme

gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes

Gebakken rijst

Stokbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli

32 euro vijftig per persoon

Buffet Josephine is mogelijk vanaf 30 betalende volwassenen

Prijs onder voorbehoud van prijsindexatie

 

Koud

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffeldressing

Parmaham, serranoham en pepersalami

Koude pasta salade

Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook

Diverse gerookte vissoorten

Groene- en zwarte olijven

 

Warm

Gebraden rosbief

Kip Saltimbocca

Zeebaars met citroen en tomaat

Aardappelpesto gratin

Minipizza met rucola, Parmaham en zongedroogde tomaatjes

 

Deegpasta’s

Tagliatelle

Farfalle

 

Pastasauzen

Carbonara

Bolognese

Vers afgebakken stokbrood en ciabatta ’s met room-, kruidenboter en aioli

Vijfendertig euro per persoon

Het Italiaans buffet is mogelijk vanaf 35 betalende volwassenen

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen

Licht gebonden bospaddenstoelensoep

Koude gerechten

Aardappel-preisalade met romige crème fraÎche

Waldorfsalade met selderij, appel, rozijnen en walnoten

Koude pastasalade

Gemengde groene salade met dressing en diverse garnituren

Rundercarpaccio opgemaakt met truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Vitello tonato – dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise

Roompaté met cranberrysaus

Lauwwarm geitenkaasje waarvan enkele omhuld in spek

Salade van garnalen en rivierkreeftjes

Gerookte zalm

Gerookte forel

Gerookte heilbot

 

Warme gerechten

Hele gamba’s in knoflook

Zeebaars met citroen en tomaat

Gebraden ossenhaas met laurier

Parelhoen omhuld in duinham

Aardappelpuree

Bonne femme

gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes

Groene groenten

Romige pasta

Stokbrood, plukbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli

Vijfenvijftig euro per persoon

Buffet Napoleon is mogelijk vanaf 60 betalende volwassenen

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen

Frans uiensoep met een kaascrouton

Koude gerechten

Salade van zeevruchten

Tuinsalade Louise – wortel, bleekselderij, bloemkool, tomaten en sperziebonen

Salade bospaddenstoelen – gemengde salade met gebakken bospaddenstoelen en bijpassende garnituren

Gemengde groene salade

Gegrild geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing

Brie met walnoten

Diverse gerookte vissoorten zoals; gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte forel

Warme gerechten

Boeuf Bourguignon - gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek

Coq au vin – stofpotje van gevogelte in rode wijnsaus

Kalfsvlees in roomsaus

Zalmpapiette in bieslooksaus

Harico vert omhuld in spek

Parijse worteltjes

Gratin Dauphinois

Stokbrood, plukbrood, vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli

Vijfendertig euro per persoon

Het Frans buffet is mogelijk vanaf 35 betalende volwassenen

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen